doyen_atouts.jpg

Onze pluspunten

Doyen Belux kent de markt en is altijd dichtbij en bereikbaar om de grossier van dienst te zijn daar waar nodig. Zo stellen wij de grossier in staat zich te kunnen richten op hun core business, de verkoop. Het gehele team van Doyen Belux is er voor u.

De voordelen van Doyen Belux : 

Logistiek

Vanuit onze opslagvestiging, met een oppervlakte van meer dan 28 000 m² en meer dan 80 000 beschikbare referenties, bieden wij u meerdere leveringen per dag aan. U en uw klanten profiteren van de logistieke kracht van een marktleider in auto-onderdelen en u optimaliseert uw stock.

Innovatie

Onze teams zijn steeds op zoek naar innovatieve oplossingen en reiken u technologisch hoogstaande informaticatools aan, waarmee u kostbare tijd wint.

Met ons hoeft u geen stukken meer te zoeken, u vindt ze.

Nabijheid

Als onderneming op mensenmaat plaatsen wij u centraal bij al wat we doen en verbinden we ons er als partner toe u te ondersteunen in uw ontwikkeling.

Onze medewerkers, specialisten in de verschillende aspecten van de distributie, bieden u een dienstverlening op maat: advies, training, stockbeheer.

Productaanbod

Bij ons krijgt u per productfamilie twee premiumaanbiedingen en een budgetvriendelijk alternatief. 

Al wat u nodig heeft aan onderhouds- en wisselstukken onder 1 dak ... zo kunt u zich bezighouden met wat echt telt: verkopen.