doyen_outils-commande.jpg

Catalogus

Omdat reactiviteit essentieel is bij de activiteiten van onze klanten, bieden wij hun een bijzonder performante zoek- en besteltool aan waarmee ze elk mogelijk onderdeel waarnaar ze op zoek zijn binnen de kortste keren kunnen vinden.

Elektronische catalogus

Zoek niet verder, u heeft het gevonden ! 

Dankzij Salto heeft u toegang tot de nieuwste technologische catalogus en aanverwante toepassingen van dit moment. Voor u als grossier maar ook voor uw klanten, de garagisten. De prestaties van dit "all in one"-systeem, is een unieke service richting uw bestaande klanten en biedt u kansen uw marktaandeel uit te breiden. 

 

Salto omvat de volgende 4 functies met duidelijke indeling :  

 1. Informatie en opzoeken van onderdelen 

  het zoeken van de juiste referenties is nog nooit zo eenvoudig geweest. Databases worden constant bijgewerkt met informatie van de fabrikant. Dit zorgt voor een optimale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw zoekopdracht! 

 2. Reparatietijden en offertemodule

  Een functie waarmee uw klanten snel een volledige offerte in overeenstemming met het advies van fabrikanten ontvangen. De offerte omvat automatisch alle benodigde onderdelen en arbeidsuren die worden aanbevolen voor het onderhoud en / of reparatie van het voertuig.

 3. Online bestelsysteem 

  u kunt uw klanten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig artikelen te vinden en te bestellen. Tijdwinst voor alle gebruikers. 

 4. Montagetips & aanbevelingen 
  Salto vergemakkelijkt de toegang tot technische informatie die nodig is om alle soorten voertuigen, inclusief de meest recente te repareren. De databases met de meest recente gegevens van Haynes Pro en AtelioDoc worden geintegreerd in Salto om deze snelle toegang mogelijk te maken. 

Hotline

Als aanvulling op een gebruiksvriendelijke catalogus kunt u ook terecht bij een lokaal team van experts die u, indien nodig, helpen bepalen welke onderdelen u nodig heeft.

Deze experts worden permanent bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van nieuwe technologische evoluties in de automobielsector. Ze steunen op de partnerschappen met onze eerste montage leveranciers, die stuk voor stuk uitblinken in hun vakgebied. 

Zo verleent dit gespecialiseerde team u persoonlijke bijstand bij uw zoektocht naar het geschikte stuk, verstrekt het u extra technische inlichtingen of gaat het op zoek naar oplossingen om u uit de nood te helpen wanneer een weinig voorkomend stuk niet beschikbaar zou zijn.